Diepdruk - flexodruk - machines & onderdelen

Met de vertegenwoordiging van de Heliograph group, waaronder Hell, Schepers, Daetwyler, Lüscher, Kaspar Walter en Bauer logistics, beschikt u met Adkow over een sterke merken voor machines en materialen van drukvormvoorbereiding tot en met het drukproces.

Ondersteunende verbruiksmaterialen leveren wij u o.a. van Sia en 3M. Op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals bv. handschoenen, veiligheidsbrillen, gehoorbescherming, maskers, kleding, etc. kan Adkow nagenoeg elke wens vertalen in een passende oplossing. U vraagt, wij leveren.

Met de vertegenwoordiging van Ernst Jäger beschikt ADKOW voor u over een interessante partner voor een veelheid van verpakkingsmiddelen en -machines.

Heliograph

Diepdrukpersen en flexodrukpersen gebruiken een diversiteit aan drukvormen (cilinders, platen, sleeves etc.) in diverse lengtes en omvangen. De toepassingen zijn uiterst divers. Denk aan diepdrukcilinders voor illustratiediepdruk, flexibele verpakkingen of preegcilinders voor bv. de behang- en laminaatindustrie. Flexosleeves en -platen voor flexibele verpakkingen of lakken/coaten.

Met de vertegenwoordiging van de fabrikanten binnen de Heliograph groep beschikt Adkow over bijzonder sterke merken om in dit segment de betreffende klanten te voorzien van alle machines en middelen voor de productie van cilinders, platen/sleeves, alsook de rakels voor in de pers.

Bekijk website Heliograph

Hell

Elektromechanische en Laser graveermachines voor de verpakkings- en illustratie-industrie alsook Lasergraveermachines voor de flexo-industrie.

Bekijk website Hell

Schepers

Laser graveermachines voor keramiek en metalen.
Laser graveermachines met klant specifieke toepassingen.
Coating-, reinigings- en etsmachines.

Bekijk website Schepers

Daetwyler

Draai- frees-, slijpmachines voor verpakking- decor- en illustratiediepdruk.
CFM Draai-polijst-machines.
Rakels.

Bekijk website Daetwyler

Lüscher

Laser (graveer) systemen voor drukvormen toepasbaar in offset-, flexo-, zeef- en textieldruk.

Bekijk website Lüscher

Kaspar Walter

Galvanische baden.
Meetapparatuur.
Verbruiksmaterialen.

Bekijk website Kaspar Walter

Bauer Logistics

Cilinderopslag systemen.
Cilindertransport systemen.

Bekijk website Bauer Logistics

3M en SIA

Schuur- en polijstmaterialen.

Bekijk website 3M en SIA

OMM

Flexo drukvormen worden na het drukken van de oplage nagenoeg altijd bewaard voor een herdruk. Om te zorgen dat die herdruk er net zo onberispelijk uit ziet als de eerste druk, is het van belang dat de drukvorm goed gereinigd wordt en dat er geen inktresten achterblijven.

OMM in Italië is fabrikant van belichters, ontwikkelmachines en uitwasinrichtingen en mag zichzelf met ruim 35 jaar ervaring terecht specialist noemen.

ADKOW is in Nederland verantwoordelijk voor de verkoop en service.

Voor meer informatie neemt u contact op met ADKOW.

Bekijk website OMM

Ernst Jäger

Drukwerk transporteren als halffabrikaat naar een externe verwerker, of als eindproduct naar de klant vraagt de juiste verpakking om schadevrij op het gewenste adres aan te komen.

De Duitse fabrikant van verpakkingsmachines en –materialen, Ernst Jäger, is gespecialiseerd in de productie van stretchfoliën, omsnoeringsband, sluittape, etc. De daarbij behorende omsnoeringsmachines, rekwikkelaars, dozensluitsystemen, etc. maken het leveringsprogramma compleet.

ADKOW is in Nederland uw aanspreekpartner voor alle producten van Ernst Jäger
In combinatie met machines en bijbehorende materialen kunnen wij aantrekkelijke aanbiedingen realiseren.

Voor meer informatie neemt u contact op met ADKOW.

Bekijk website Ernst Jäger