Mechatronics

ADKOW beschikt over mechatronisch opgeleide vakmensen. Deze mensen kunnen in de basis nagenoeg elke machine installeren, repareren en indien gewenst, ook voorzien van regelmatig onderhoud.

Service & onderhoud

Regulier onderhoud aan machines, conform fabrieksvoorschrift, is een belangrijk gegeven om uw productiemiddelen in goede conditie te houden. Met betrouwbare machines kunt u efficiënt produceren, planmatig werken, beloofde levertijden nakomen en daardoor ook de kosten onder controle te houden.

Gepland onderhoud verstoort de productie minimaal

Door de veelzijdige kennis van de technici die bij ADKOW in dienst zijn, zijn wij bij uitstek uw partner voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan uw machines. In overleg met u wordt er vooraf een inspectie uitgevoerd, zodat we tijdens het onderhoud niet voor verrassingen komen te staan. Na de inspectie ontvangt u van ons een prijsopgave met hierin onze aanbeveling voor het vervangen van onderdelen en/of componenten aan uw machine. Vervolgens wordt samen met u beslist wanneer en hoe het onderhoud zal worden uitgevoerd.

Na de uitvoering van het onderhoud ontvangt u van ons een rapport met hierin een overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden, een overzicht met instelwaarden en afstellingen. Een open aanbevelingslijst voor het volgend onderhoud behoort tevens tot de mogelijkheden.

ADKOW ondersteunt uw technische dienst

Door onze brede expertise en omdat al onze monteurs mechatronisch opgeleid zijn, ondersteunen we technische diensten met de invulling van ploegen- en storingsdiensten. Onze monteurs zijn op de gewenste tijd bij u aanwezig en kunnen, naast storingswerkzaamheden, onderhoud doen aan uw stilstaande machines of andere werkzaamheden waar uw eigen monteurs niet aan toe komen.

Heeft u sporadisch invulling nodig door vakantie of ziekte of wenst u invulling voor een langere periode? Neem dan contact met ons op en wij zullen voor u een passend voorstel maken.

ADKOW levert maatwerk

ADKOW is tevens gespecialiseerd in de uitvoering van projecten op maat. Of het nu gaat om een complete verhuizing van uw machinepark of een kleine aanpassing… bij ons bent u aan juiste adres. Werkzaamheden worden zowel uitgevoerd bij onze klanten, of in ons vernieuwde werkplaats in Waardenburg. Draai-, frees-, boor-, zaag- en/of laswerkzaamheden? We hebben alles in eigen huis! Uw voordeel is een efficiënte werkwijze en bespaart dus vermijdbare kosten.
De daarbij behorende materialen hebben we over het algemeen op voorraad.

ADKOW is uw partner voor o.a.:

 • verhuizingen
 • revisiewerkzaamheden
 • ondersteuning van Technische Diensten
 • overname van storingsdiensten
 • procesoptimalisering
 • onderhoud aan nabewerkingsapparatuur
 • bouwen van schakelkasten
 • projectbegeleiding
 • onderhoud aan machines
 • maatwerkprojecten
 • eigen productontwikkeling