Een onderscheidende technische handels- en serviceonderneming voor de drukker, de binder en de verpakker

ADKOW aanwezig tijdens de PRINTmatters Vakdag 2023

Ook de 10e editie van de PRINTmatters Vakdag op donderdag 12 oktober was weer om door een ringetje te halen. De jaarlijkse grafimedianetwerkdag in de Midden Nederland Hallen in Barneveld was zeer sfeervol met dank aan 831 bezoekers, geweldige sprekers en de partners op de beursvloer.

Als volwaardig leverancier van de grafische en verpakkingsindustrie mochten wij niet ontbreken tijdens dit goed georganiseerde evenement.

Naast de laatste ontwikkelingen van onze vertegenwoordigingen brachten we dit jaar onze serviceactiviteiten extra onder de aandacht. Onze serviceafdeling is dagelijks bezig onze klanten te ontlasten met hun technisch vraagstukken, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteit: produceren!

Tijdens de Vakdag heeft onze stand bemanning veel bekende relaties gesproken en kennis gemaakt met nieuwe potentiele klanten.

Heeft u behoefte aan technische ondersteuning bij onderbezetting, service en onderhoud aan uw productieapparatuur, ploegendiensten neem dan contact met ons op. Onze medewerkers kunnen uitgebreid informatie geven wat ADKOW voor u kan betekenen op het gebied van service en onderhoud.

WE ADVISE, WE SELL, WE MAINTAIN…, YOU PRODUCE!