BEDRIJFS PROFIEL

WE ADVISE, WE SELL, WE MAINTAIN... YOU PRODUCE!

ADKOW is vooral een grafische handelsonderneming met een sterke technische achtergrond, waarvan de wortels terug te leiden zijn in de offset- en diepdrukrotatie industrie. Een industrie die 24/7 produceert en derhalve altijd moet vertrouwen op een hoogwaardige technische dienst.

ADKOW is zich daardoor bewust dat de kwaliteit van de serviceorganisatie hand in hand gaat met fabrieken die wij vertegenwoordigen, wat een waarborg is om de gerenommeerde fabrikanten die wij vertegenwoordigen, commercieel en technisch in Nederland en België te ondersteunen. Ook technische diensten van niet grafisch gerelateerde ondernemingen worden door ADKOW ondersteund voor preventief onderhoud.

Feitelijk beginnen onze activiteiten al in het voortraject, bij de drukvormvervaardiging. Met de ondernemingen die binnen de Heliograph group actief zijn, te weten Hell, Schepers, Daetwyler, Lüscher, K. Walter en Bauer, kunnen wij binnen ieder drukkerij organisatie de inrichting van de beeldvervaardiging verzorgen voor de productie van offsetplaten, flexo -drukvormen en -sleeves voor de tijdschriften- en verpakkingsindustrie, tot en met diepdrukcilinders voor verpakkingen, behang, tapijt, laminaatvloeren, etc.

Met onze vertegenwoordigingen Gämmerler, KOLBUS, Meccanotecnica en Tecnograf di Pulcini dekken wij in de grafische industrie alle disciplines binnen de nabewerking op het gebied van boek- en tijdschriftenproductie in garengenaaide en garenloos uitvoering.

Dit begint achter de rotatiepers met de systemen van Gämmerler voor het snijden en stapelen/verpakken van retaildrukwerk en het produceren van stangen met katernen als halffabrikaat voor verdere verwerking.

Met KOLBUS en Meccanotecnica bieden wij u alle toepassingen voor het produceren van garengenaaide boekblokken, machines voor de productie van boekbanden, overlijmsystemen, bandzetlijnen, karton- en linnensnijmachines, etc.

Voor de productie van kranten en krantachtige product en voor upgraden van bestaande drukpersen, kunt u bij ons terecht voor de machines van Global Web Systems enkelbrede en enkelomvang drukpersen en EPG inktbakbesturingssystemen.

Onze missie

Service staat hoog in het vaandel van ADKOW. Met onze organisatie streven wij ernaar dat bij een onverhoopte storing in uw productieapparatuur de stilstand tot een minimum wordt beperkt. Om dit te bereiken beschikt ADKOW over “doeners” in onze Technische Dienst, die nagenoeg altijd een oplossing weten te vinden voor bijna elke uitdaging.

Wij zijn doeners!