BEDRIJFSPROFIEL

ADKOW HET ADRES VOOR MACHINES, ONDERDELEN, SERVICE EN VERBRUIKSARTIKELEN

ADKOW is een handelsonderneming met een sterke technische achtergrond, opgericht in de jaren negentig. Sinds de oprichting opereren we in een industrie die 24/7 produceert en waar de opdrachtgever altijd moet kunnen vertrouwen op hoogwaardige technische ondersteuning.

ADKOW is zich ervan bewust dat de kwaliteit van een serviceorganisatie nauw verbonden moet zijn met de fabrikanten die we vertegenwoordigen. Dit waarborgt een solide commerciële en technische ondersteuning voor deze fabrikanten in zowel Nederland als België.

Onze activiteiten beginnen in het voortraject bij de vervaardiging van drukvormen. Met de ondernemingen binnen de Heliograph Holding, waaronder Bauer, Daetwyler Graphics, Hell, K. Walter en Schepers, verzorgen wij de volledige inrichting van uw afdeling voor het vervaardigen van diepdrukcilinders, flexo-drukvormen en offsetplaten.

In de grafische industrie bieden wij een breed scala aan bewerkingsoplossingen met partners als Gämmerler, KOLBUS, Meccanotecnica en Tecnograf di Pulcini. Deze fabrikanten bieden onder meer oplossingen voor de productie van boeken, tijdschriften en retailproducten in zowel gehechte, garengenaaide als garenloze uitvoeringen.

Voor de verpakkingsindustrie biedt KOLBUS machineoplossingen voor de productie van luxe massiefkarton verpakkingen en golfkartonnen dozen. De verpakkingsmaterialen kunnen vervolgens inline worden bedrukt, gelijmd, gevouwen en gestapeld.

Voor de meest stabiele productie op diepdruk-, flexo- en offsetpersen, biedt onze partner MDC Daetwyler kwalitatief hoogwaardige rakels (doctor blades), kamerrakeldichtingen en verbruiksartikelen (consumables).

Onze missie

ADKOW heeft service hoog in het vaandel staan. Als organisatie streven wij ernaar om bij een onverhoopte storing in uw productieapparatuur de stilstand tot een minimum beperkt te houden. Hiertoe beschikt ADKOW over een Technisch Team van “doeners”, experts die vrijwel altijd een oplossing weten te vinden voor bijna elke uitdaging.

Wij zijn doeners!