Onze diensten

Overname van storingsdiensten

Bedrijven die volcontinue produceren, beschikken meestal over een storingsdienst die vaak ook in ploegendienst operationeel is. ADKOW kan, daar waar gewenst, haar servicetechnici als storingsmonteur in die ploegendienst integreren. Door de kwaliteit van de mechatronisch opgeleide technici zijn wij in staat om storingen aan bijna alle machines te verhelpen.

Onderhoud aan machines

ADKOW verzorgt verschillende vormen van onderhoud, waaronder standaard- en preventief onderhoud, en snelle interventies bij storingen. Onze diensten omvatten ook het inkopen van benodigde onderdelen en het verstrekken van gedetailleerde rapportage en advies over de conditie van de apparatuur.

Projectbegeleiding

Voor grote projecten biedt ADKOW deskundige projectleiders om onnodige kosten te vermijden en ervoor te zorgen dat projecten op tijd worden opgeleverd. ADKOW coördineert alle betrokken partijen en werkzaamheden vanaf de start tot en met de oplevering van het project.

Ondersteuning van Technische Diensten

Wanneer er sprake is van capaciteitstekorten, biedt ADKOW ondersteuning aan de Technische Diensten van bedrijven. Dit kan zijn tijdens piekmomenten, ziekteverzuim, vakantieperiodes of bij grootschalig onderhoud.

Revisiewerkzaamheden

Wanneer uw machines technisch slijtagegevoelig zijn, maar economisch nog goed meekunnen, biedt ADKOW de mogelijkheid van complete- of deelrevisies. Dit kan ter plaatse in uw eigen bedrijf, of indien mogelijk ook in onze eigen goed uitgeruste werkplaats in Waardenburg.

Machines verplaatsen

ADKOW verzorgt met aandacht zowel interne als externe verplaatsingen van machines. Wij regelen het afkoppelen, demonteren, verplaatsen en weer operationeel maken van de machines. Dit is inclusief de coördinatie van de benodigde apparatuur en het gebruik van heftrucks. Met deze uitgebreide dienstverlening biedt ADKOW bedrijven ondersteuning bij het handhaven van optimale operationele efficiëntie en het minimaliseren van stilstand en kosten.