Een onderscheidende technische handels- en serviceonderneming voor de grafische en aanverwante industrie
Overzicht per diensten

Overname van storingsdiensten

Bedrijven die volcontinue produceren beschikken nagenoeg altijd over storingsdiensten die ook in ploegendienst operationeel zijn. ADKOW kan, daar waar gewenst, haar service technici in die ploegendienst integreren als storingsmonteur. Door de kwaliteit van de mechatronisch opgeleide technici zijn wij in staat om nagenoeg elke machine die in storing valt te repareren.

Onderhoud aan machines

Standaard onderhoud, preventief onderhoud of een snelle interventie bij een storing. ADKOW verleent deze dienst inclusief de inkoop van onderdelen en rapportage resp. advies omtrent de conditie van uw apparatuur.

Wij nemen het werk uit uw handen en coördineren die bedrijven en werkzaamheden die noodzakelijk zijn om het project op tijd op te leveren.

Projectbegeleiding

Bij grote -eenmalige- projecten kan een projectleider onnodige kosten vermijden. ADKOW beschikt over die kennis die nodig is om, vanaf het begin, dergelijke projecten te begeleiden.

Wij nemen het werk uit uw handen en coördineren die bedrijven en werkzaamheden die noodzakelijk zijn om het project op tijd op te leveren.

Bouwen van schakelkasten

Indien machines aangepast worden voldoet de schakelkast niet altijd meer aan de functie eisen die voorheen verlangt waren. ADKOW kan schakelkasten bouwen, inrichten en gebruiksklaar opleveren.

Onderhoud aan heatsetdrogers

Offsetrotatiepersen met grote drooginstallaties hebben op gezette tijden onderhoud nodig. ADKOW beschikt over de kennis om deze installatie correct en vakkundig te onderhouden.

Ondersteuning van Technische Diensten

Grotere ondernemingen beschikken veelal over een eigen Technische Dienst. Op bepaalde momenten in het jaar kan er een capaciteitstekort zijn. Denk daarbij aan ziekte van medewerkers, aan de vakantieperiode of wanneer er een groot onderhoud aan machines nodig is. ADKOW kan u daarbij ondersteunen.

Revisiewerkzaamheden

Wanneer uw machines technisch aan slijtage onderhevig zijn, maar economisch nog goed meekunnen, biedt ADKOW de mogelijkheid van complete- of deelrevisies. Dit kan ter plaatse in uw eigen bedrijf, of indien mogelijk ook in onze eigen goed geoutilleerde werkplaats in Waardenburg.

Verhuizingen

Zowel interne als externe verplaatsingen van machines zijn voor Adkow projecten die wij goed voor u kunnen verzorgen. In overleg met u en uw planning zorgen wij voor het complete traject: Afkoppelen van de machines, demontage, verplaatsen en weer productie gereed opleveren. Vanzelfsprekend zorgen wij ook voor de ondersteunende gereedschappen en eventuele heftrucks.