Een onderscheidende technische handels- en serviceonderneming voor de drukker, de binder en de verpakker

Adkow vertegenwoordigt Versor Engineering

We zijn trots om u te laten weten dat ADKOW machineleverancier Versor in Nederland en België vertegenwoordigt. Versor is fabrikant van machines voor de druk- en verpakkingsindustrie. Versor heeft ruim 30 jaar ervaring met de ontwikkeling en fabricage van machines. Deze jarenlange ervaring heeft geresulteerd in talrijke successen op zowel de lokale en wereldwijde markt.

Versor is gevestigd in de stad Bydgoszcz in Polen waar ongeveer 90 mensen werkzaam zijn. De fabriek en kantoorgebouwen beslaan ongeveer 5500 vierkante meter. Wat Versor sterk maakt is het feit dat ze een grote groep zeer bekwame ingenieurs in dienst hebben en dat alle machineonderdelen door Versor zelf worden gefabriceerd.

De hoge kwaliteit, de hoogwaardige technologie die in de machines worden toegepast en de korte responstijd op vragen van klanten maken dat Versor een betrouwbare machineleverancier is.

Hieronder een overzicht van de machines die Versor levert:

  • Aristo/Verso/Passio/Serto/Cassio – Multipoint Folder Gluers
  • Porto/Vario/Cosmo – Tape Application Machines
  • Braillematic – Braille Machine for Packaging
  • Packmatic – Automatic Packing Machine
  • Inspection Machines

Mocht u na het lezen van het bovenstaande meer informatie willen over Versor Engineering, aarzel dan niet een neem contact met ons op!