Een onderscheidende technische handels- en serviceonderneming voor de drukker, de binder en de verpakker

Adkow verwelkomt Johann van de Pol als servicetechnicus

Vanaf 1 mei zal Johann ons serviceteam komen versterken. Johann is al 18 jaar werkzaam in de grafische/verpakkingsindustrie.

Hij heeft zichzelf ontwikkeld als een allround diepdrukker met een passie voor het oplossen van problemen en het optimaliseren van processen, veelal in samenwerking met de technische dienst, waarin hij in de afgelopen jaren al met een aantal monteurs van Adkow heeft mogen samenwerken.

Drie jaar geleden is Johann begonnen als supervisor productie. In de afgelopen twee jaar was hij verantwoordelijk als Line Lead voor het optimaliseren van productieprocessen en het voorkomen van verliezen. Eind vorig jaar is hij tot de ontdekking gekomen dat de rol van Line Lead niet een functie is die het beste bij hem past.

De afgelopen periode heeft Johann nagedacht over wat hem nou echt gelukkig maakt en werd het duidelijk dat Johann terug moest gaan richting de productievloer, waar je met je handen het verschil kunt maken.

Toen bij ons bekend werd dat Johann op zoek was naar een nieuwe uitdaging, hebben we contact met Johann opgenomen en zijn we eigenlijk snel tot een overeenkomst gekomen.

We wensen Johann heel veel succes in zijn nieuwe rol als servicetechnicus!