Een onderscheidende technische handels- en serviceonderneming voor de drukker, de binder en de verpakker

Bundeling van krachten per 1 februari tussen GRU en Adkow

Per 1 februari 2019 hebben Adkow B.V. en GRU B.V. de krachten gebundeld en zullen verder gaan onder de naam Adkow B.V.

GRU beweegt zich voornamelijk binnen de diepdruk- en flexodrukindustrie met machines, materialen en  ondersteunend advies van drukvormvoorbereiding tot en met het drukproces.

Aad Groot, sinds 2008 “Het Gezicht” van GRU, zal zijn werkzaamheden binnen Adkow voortzetten.

Adkow en GRU creëren door deze nieuwe samenwerking een perfecte match en versterken daarmee  hun positie in de grafische industrie. Zie ook onderstaand schrijven van GRU aan hun relaties .


Woerden, januari 2019

Beste relatie,

Het jaar 2019 staat voor nieuwe kansen en uitdagingen. Eén daarvan is u te mogen informeren dat GRU BV in Woerden en Adkow BV in Waardenburg de krachten gaan bundelen.

GRU (Graphic Rotation Utilities) is een grafische handelsonderneming die, sinds 1993 in de Benelux, de Diepdruk en Flexodruk industrie bedient met machines, materialen en ondersteunend advies van drukvormvervaardiging tot en met het drukproces.

GRU vertegenwoordigt onder andere de ondernemingen van de Heliograph Group, waaronder Kaspar Walter, Daetwyler, Hell, Bauer en Schepers.

Adkow is een service- en handelsorganisatie die zich voornamelijk richt op de grafische industrie. Naast een sterke serviceorganisatie met ervaren -mechatronische servicetechnici, vertegenwoordigt Adkow ook een aantal gerenommeerde fabrikanten, waaronder Gämmerler nabewerkingsapparatuur, Aster boekennaaisystemen en Kolbus met machines voor golfkarton- en luxe massiefkartonverpakkingen.

Adkow is actief in boekbinderijen, vellen- en rotatie offset-, krantendrukkerijen, en digital print bedrijven.

GRU BV en Adkow BV creëren door deze nieuwe samenwerking een perfecte match welke over de hele breedte van de Grafische markt opereert met sterke merken, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

De activiteiten van beide ondernemingen zullen per 01 februari 2019 verder gaan in Waardenburg, onder de naam Adkow BV .

Adkow BV – Filipsweistraat 5 – 4181 CH Waardenburg – +31 418 576 040 – info@adkow.nlwww.adkow.nl

Wij zullen binnenkort een afspraak met u maken om kennis te maken en de samenwerking verder toe te lichten.

Met vriendelijke groet,

Aad Groot