Een onderscheidende technische handels- en serviceonderneming voor de drukker, de binder en de verpakker

,,Drukkerij Em. de Jong en compenserende stapelaars = Gämmerler’’

Een pakkend begin van een artikel dat onlangs verscheen in G-News, de huisuitgave van Gämmerler, over de inzet van de compenserende stapelaars bij Koninklijke Em. De Jong in Baarle-Nassau .

Onderstaand het complete artikel

Gämmerler compenserende stapelaars – voor de zwaarste productie omstandigheden

 “Maatstaf” in de markt van stapelaars.

 ,,Drukkerij Em. de Jong en compenserende stapelaars = Gämmerler’’. Aan alle uitgangen van de rotatiepersen staan Gämmerler compenserende stapelaars, dus ook aan de nieuwste 96-pagina rotatiepers. Dat heeft zijn reden, want de machines worden terecht als “maatstaf” genomen in de markt van compenserende stapelaars. Speciaal achter de rotatiepersen bij de hoogste productie in 24/7 continudienst “wordt het kaf van het koren gescheiden”.

Door de eerste klas kwaliteit in betrouwbaarheid, productiviteit, stapelkwaliteit en de vele opties, behoren de compenserende stapelaars van Gämmerler tot de “must have” bij Em. De Jong en zijn talrijke dochterondernemingen.

Ook bij de jongste investering werd op basis van de bijzondere producten vastgesteld, dat speciaal aan de 96-pagina rotatiepers nog een verbetering aan de stapelaars gewenst was. Gämmerler heeft zich die problematiek eigen gemaakt en realiseerde, na uitgebreid testen, een belangrijke stijging van de productiviteit. Dit resultaat was zo positief dat de klant spontaan besloot voor nog vijf, speciaal voor Em. de Jong geconfigureerde, machines.

Koninklijke drukkerij Em. de Jong, in 1906 opgericht door Tjeerd de Jong, is een familiebedrijf in de vierde generatie. Em. de Jong en zijn dochterondernemingen Mercator Press, Janssen/Pers rotatiedruk, Jungfer, Kampert-Nauta, alsmede de deelnemingen bij Casterman en Dessain behoren tot de meest bekende ondernemingen in de Europese drukindustrie. Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland zijn de belangrijkste landen waar de onderneming actief is.

Voor een exemplaar van Gämmerler G-news stuurt u een bericht aan info@adkow.nl