Een onderscheidende technische handels- en serviceonderneming voor de drukker, de binder en de verpakker

“In House service”

De technici van Adkow staan er om bekend dat zij veelzijdig inzetbaar zijn bij onze relaties. De werkzaamheden worden verricht in dagdienst, ploegendienst of -indien gewenst en gepland- ook in het weekend.

Onze klanten waarderen de manier waarop wij ons presenteren en hoe wij de uptime van machines door preventief onderhoud op hoog niveau houden. Bij onverwachte storingen is de reactiesnelheid om de machines met een minimum aan stilstand weer in productie te nemen belangrijk.

Alle werkzaamheden die onze klanten zich wensen, preventief, correctief, in dagdienst of ploegendiensten, er zal gereisd moeten worden door onze technici.

En juist dat laatste is in de huidige tijd minder gewenst en wij merken dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van preventief onderhoud. Er zijn relaties die dit type onderhoud door het huidige deurbeleid gaan verschuiven en zijn daar eigenlijk toch niet gelukkig mee zijn. Want verschuiven van preventief onderhoud heeft per saldo een negatieve uitwerking op de uptime van de productiemiddelen.

Adkow heeft zich dit gerealiseerd en wij bieden de mogelijkheid om preventief onderhoud -uiteraard binnen de mogelijkheden v.w.b. de omvang van de machine- in onze eigen werkplaats uit te voeren. Ook het testen en proefdraaien wordt aansluitend gedaan. Het resultaat is een machine die direct weer in productie genomen kan worden.

Onderhoud aan een Gämmerler rotatiestapelaar 

 

 

 

 

We menen op deze wijze een klein steentje bij te dragen aan het verminderen van reizen. De werkzaamheden zijn van hetzelfde niveau als bij de klant en de kosten zijn nagenoeg altijd gelijk of zelfs lager. Dit om reden dat het reizen van de technici bij langdurige inzet opweegt tegen de transportkosten van een machine.

Wanneer u geïnteresseerd bent in deze vorm van preventief onderhoud, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

En mocht een machine onverhoopt bij u stilvallen: “Wij komen ook graag naar u toe inclusief alle veiligheidsvoorzieningen die noodzakelijk zijn”.

  • Wij verzorgen het transport tussen uw onderneming en onze vestiging in Waardenburg 
  • We inspecteren de machine en geven vooraf een indicatie van de kosten in uren en onderdelen 
  • Na het onderhoud, of desgewenst een revisie, wordt de machine getest en weer draaiend bij u opgeleverd