Een onderscheidende technische handels- en serviceonderneming voor de drukker, de binder en de verpakker

Volledige Benelux vertegenwoordiging Daetwyler rakels en consumables

Al meerder jaren vertegenwoordigen we Daetwyler voor de verkoop van rakels en consumables. De vertegenwoordiging voor de Benelux was tot voor kort in tweeën verdeeld waarbij Adkow voornamelijk de diepdruk en flexodruk-klanten bedienden.

Sinds 1 april heeft de firma Daetwyler besloten om de gehele vertegenwoordiging  voor de Benelux aan Adkow te gunnen. Dit houd in dat ons klantenbestand flink is uitgebreid en dat we nu ook rakels en consumables leveren aan onder andere etikettendrukkers en verpakkingsbedrijven.

Daetwyler is sinds 1972 de innovatieve leverancier van hoogwaardige rakeltypes voor elke druktoepassing en diverse andere verbruiksmaterialen voor de drukindustrie. Ze kunnen putten uit tientallen jaren ervaring, wat goed van pas komt bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Om aan de behoeften van de markt en de klant te voldoen, worden de producten voortdurend geoptimaliseerd. Dat vraagt ​​om een ​​inspectietraject en testen in eigen huis door de materiaalspecialisten van Daetwyler.

Onze technische specialisten staan klaar om u te adviseren over de toepasbaarheid van de diverse rakeltypen en consumables die Daetwyler levert.